Silverstone-trukit - Trukkikauppa.com

Ympäristöystävälliset trukit tarjoaa Silverstone

Silverstone on vuonna 1995 perustettu ruotsalainen tuotemerkki, joka tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita ja edullisia materiaalinkäsittelylaitteita. Trukkikauppa.comin valikoimasta löydät Silverstonen vastapainotrukit Li-ion akuilla sekä varastotrukkeja (pinoamisvaunuja, lavansiirtovaunuja, pumppukärryjä) sekä muita nostolaitteita. Tutustu trukkivalikoimaamme ja löydä juuri sinun tarpeisiisi parhaiten soveltuvat ratkaisut materiaalinkäsittelyyn!

Silverstone-sähkötrukki Li-ion akulla

Silverstonen sähkötrukit on varusteltu litiumioniakuilla. Litiumioniakku eli Li-ion akku, on tehokas akkutyyppi ja ne ovat syrjäyttäneet mm. keveytensä ja energiatiheytensä vuoksi perinteisiä akkumalleja. Litiumioniakkuja käytetään kohteissa, joissa akulta edellytetään paljon energiaa tilavuutta tai painoa kohden.

Silverstonen sähkötrukkien litiumakun ympärille kehitetty uudenlainen runko tarjoaa paljon tehoa pienessä ja joustavassa muodossa sekä hyvän näkyvyyden kuljettajalle kaikkiin suuntiin. Silverstonen sähkötrukeissa on jopa 80% vähemmän liikkuvia osia kuin polttomoottorilla varustetuissa vastapainotrukeissa, mikä helpottaa huoltoa ja alentaa kustannuksia. 

Litiumakun käyttöikä on jopa neljä kertaa pidempi kuin perinteisellä happoakulla ja sen energiatehokkuus on yli 30% korkeampi. Litiumakku on suunniteltu kestämään koko trukin käyttöiän ajan. Litiumakku on lisäksi huoltovapaa. Silverstonen sähkötrukeilla säästät siis selvää rahaa välttämällä akunvaihdot ja kalliit polttoainekustannukset. 

Happoakuilla varustettu vastapainotrukki vaatii noin 8 tunnin latausajan ja lisäksi lepotauon lataamisen jälkeen. Litiumakut tarvitsevat vain noin kahden tunnin latausajan eikä lepotaukoa tarvita lataamisen jälkeen. Litiumakkua voi ladata jopa 7% 10 minuutin tauon aikana!

Litiumakut eivät myöskään vapauta kaasuja latauksen aikana, joten ne eivät tarvitse ilmankiertoa lataustilassa. Happoakut tuottavat räjähtäviä kaasuja latauksen aikana joten ne tarvitsevat erillisen turvallisen ja ilmastoidun latauspaikan sekä turvavälineitä kuten suojalasit ja käsineet. Litiumakuissa ei ole happoa joten niiden kanssa on turvallisempi ja helpompi toimia. Kaikki Silverstonen akut ovat huoltoystävällisiä ja varustettu vaihdettavien kennojen kanssa.

Silverstone – suorituskykyä ja ketteryyttä

Silverstonen sähkötrukit tarjoavat suorituskykyä sekä hiljaisen käyttöäänen. Kaikki malliston trukit on varustettu ZAPI-ohjausjärjestelmällä, joka mahdollistaa kätevät asetukset ja parametrit käyttäjän vaatimusten mukaan.

Silverstone on täydellinen trukki rakennustyömaille ja pienempiin varastoihin. Suurikokoisten vetopyörien ansiosta se liikkuu hyvin myös epätasaisilla alustoilla. Silverstonen trukkien lyhyt kääntösäde mahdollistaa tavaroiden käsittelyn ahtaissakin tiloissa. Monessa mallissa on lisäksi automaattinen nopeuden alennustoiminto kaarteissa ajettaessa. Tämä lisää turvallisuutta.