Doosan-trukit - Trukkikauppa.com

Doosan – vastapainotrukit kovaan käyttöön

Suomen Konetalo on Doosan-trukkien virallinen maahantuoja. Maahantuomme Doosanin vastapainotrukkeja. Doosan-trukit on suunniteltu kovaan ja pitkäkestoiseen käyttöön. Ne soveltuvat tehonsa ja nopeutensa ansiosta loistavasti painavan kuorman lastaukseen ja purkuun. Doosanin trukit soveltuvat oivallisesti esimerkiksi varastoihin, terminaaleihin, maatiloille, eri teollisuuden aloille ja satamiin.

Doosanin trukit ovat tunnettuja luotettavuudesta, ergonomisuudesta, ympäristöystävällisyydestä sekä alhaisista käyttökustannuksista. Merkin etuihin kuuluvat tehtaan tarjoamat mahdollisuudet tilata koneita tehdasvarusteltuna erikoiskäyttöön (kuten suojausluokan nostot). Kaikissa malleissa on vakiona märkälevyjarrut. Lisäksi myös pieniin malleihin on saatavana tehdasasennuksena ilmastointi, joka tekee työskentelystä miellyttävää varsinkin kesäkuumalla.

Trukkikauppa.com tarjoaa uusille Doosanin koneille on 2 vuoden tai 2000 h takuu ensin täyttyvän mukaan. Koneille on mahdollista saada jatkotakuu 5 vuotta tai 6000 h ensin täyttyvän mukaan.

Doosanin vastapainotrukilla tehostat varaston toimintaa

Mitä nopeammin ja luotettavammin tavarat varastossa liikkuvat, sitä tehokkaampaa koko varaston toiminta on. Vastapainotrukit ovat monipuolisimpia ja yleisimpiä materiaalin kuljetuksiin käytettyjä trukkeja. Vastapainotrukki käsittää nimensä mukaisesti trukin takaosassa painavan vastapainon, jonka avulla trukille saadaan mahdollisimman suuri nostokyky silti kompaktein ulkomitoin.

Vastapainotrukki on oiva työväline mm. autojen lastauksessa ja tavaroiden siirtelyssä piha-alueilla. Doosanin vastapainotrukkien nostokapasiteetti on jopa 25 000 kg! Vastapainotrukki on tehokas työväline ja niitä on Trukkikauppa.comin valikoimissa sekä sähköisinä että kaasu- ja polttomoottorilla varustettuina.

Doosanin diesel- ja kaasutrukit monipuolisiin tarpeisiin

Dieselmoottori on polttomoottorikäyttöisten trukkien yleisimmin käytetty voimanlähde. Pakokaasupäästöjen vuoksi dieseltrukit soveltuvat parhaiten ulkokäyttöön, mutta niitä on mahdollista käyttää myös hyvin ilmastoiduissa sisätiloissa. Dieseliä ympäristöystävällisempi vaihtoehto on nestekaasutrukki. Polttomoottorin ansiosta se soveltuu samanlaiseen käyttöön kuin dieseltrukit. Nestekaasukäyttöiset vastapainotrukit ovat hyvä vaihtoehto sellaisiin työtehtäviin, joissa liikutaan jatkuvasti sisä- ja ulkotilojen välillä. Ne ovat oivallisia erityisesti, jos ajoympäristön pinta on vaihtelevaa. Kaasutrukkien etuja ovat hiljainen käyttöääni ja pienhiukkaspäästöjen puuttuminen.

Sähkötrukki on ympäristöystävällinen valinta

Sähkökäyttöisissä vastapainotrukeissa energia varastoidaan akkuun. Monikäyttöiset sähkötrukit soveltuvat käytettäviksi myös suorituskykyä vaativissa kuormien purku- ja lastaustöissä. Doosanin kolmipyöräisen sähkötrukin nostokykyluokat ovat 1000-2000 kg. Nelipyöräiset sähkötrukit ovat nostokyvyltään jopa 5000 kg. Kolmipyöräisen sähkötrukin etuna on sen näppärämpi kääntyvyys ja ketteryys ahtaissakin tiloissa. Nelipyöräinen sähkötrukki taas on vakaampi käyttää. Sähkötrukit ovat erityisesti sisäkäyttöön sopivia ja käyttökustannuksiltaan edullisia laitteita. Sähkökäyttöistä trukkia voi satunnaisesti käyttää myös ulkona ja niihin voi saada lämmitettävän turvaohjaamon. Nykyaikaisissa sähkötrukeissa on tehokkaat akut sekä monipuolisesti erilaisia ominaisuuksia. Doosan-sähkötrukin etuja ovat myös alhaiset käyttökustannukset.