Crown-trukit - Trukkikauppa.com

Crown -trukit, sisälogistiikan palkittu edelläkävijä

Trukkikauppa.com tarjoaa Crownin ratkaisut sisälogistiikan hallintaan monipuolisilla varastotrukeilla. Kattavasta valikoimastamme löydät Crownin lavansiirtovaunut, pinoamisvaunut, pumppukärryt, työntömastotrukit ja keräilijät.

Crown on yksi johtavista varastotrukkien valmistajista sekä sisälogistiikan palkittu edelläkävijä, joka tarjoaa tuotteillaan kustannustehokkuutta ja korkeaa laatua. Crown panostaa tuotteissaan laadukkuuteen, kustannustehokkuuteen, turvallisuuteen sekä lisäpalveluihin.

Crown -trukilla yllät uusiin korkeuksiin

Crownin vastapainotrukit nostavat luotettavuuden rimaa. Varaston käytävällä Crownin vastapainotrukit pystyvät vastaamaan kovimpiinkin haasteisiin voimalla, tuottavuudella ja maksimaalisella suorituskyvyllä. Vastapainotrukkeja on saatavilla niin polttomoottorilla kuin akullakin varustettuna.

Crown-työntömastotrukkien tuoteperhe tarjoaa kustannustehokkaita ratkaisuja alan johtavilla sykliajoilla ja energiansäästöllä. Työntömastotrukkien mallistosta löydät varmasti tarpeitasi vastaavan mallin. Työntömastotrukki eli tönäri on monipuolinen valinta varastoon kuin varastoon. Työntömastotrukissa on hyvin maavaraa, joten sillä voi tarvittaessa ajaa vaikka ulkona. Liikkuva masto mahdollistaa tavaran siirron ilman, että tukijalat menevät hyllyn alle. Työntömastotrukeissa on vakiovarusteena haarukoiden kallistus ja lisävarusteena on saatavissa nostohaarukoiden hydraulinen sivusiirto sekä etäisyyden säätö.

Crownin keräilijät, pinkkarit ja pumppukärryt ketterään tavaran hallintaan

Crownin keräilijät optimoivat tilaustesi keräilyprosessin – sekä maassa että korkeimmilla korkeuksilla. Erinomainen ajoteho ja vakaus, alan johtava ergonomia ja huomattava määrä ominaisuuksia antavat kuljettajien työskennellä tuottavasti ja luottavaisesti. Crownin keräilijöillä saat sisälogistiikan hallinnasta kaiken irti. Keräilijät on tarkoitettu tavaroiden tai lavojen keräilyyn ja siirtoon. Keräilijät kulkevat sulavasti kapeissakin hyllyväleissä.

Crownin turvallisuus ja tehokkuus on sisällytetty jokaisen pinoamistrukin suunnitteluun. Kaikki pinoamisvaunumallimme tarjoavat erinomaisen ohjattavuuden ja joustavuuden sovelluksissa – käyttäjäystävällisyyttä unohtamatta. Pinontavaunulla hoituvat monet materiaalinkäsittelyn tarpeet. Pinkkariksikin kutsuttu pinontavaunu soveltuu tavaransiirtoon lattiatasossa sekä keskitasolla. Pinontavaunu on erinomainen valinta kuormalavan kuljettamiseen ja nostamiseen.

Pumppukärry on edullinen ja pitkäikäinen hankinta, mutta sen haittapuolena on työntekijän mahdollinen fyysinen kuormittuminen, kun tavaraa nostetaan ja siirretään lihasvoimin.

Kun työntekijän työtä halutaan keventää ja työtä tehostaa entisestään, kannattaa panostaa sähkökäyttöiseen lavansiirtotrukkiin. Sähköisissä varastotrukeissa nosto- ja laskutoiminnot sekä tavaran siirtäminen tapahtuvat napin painalluksella.

Crown tarjoaa ratkaisun kaikkiin lavankäsittelyn tarpeisiin. Crownilta löytyy niin käsikäyttöisiä pumppukärryjä kuin sähkökäyttöisiäkin lavansiirtovaunuja. Innovatiivinen muotoilu ja vankka rakenne takaavat pitkäaikaista ja monipuolista suorituskykyä. Sopivaa lavansiirtovaunua valittaessa kannattaa huomioida kuljetettava matka. Siirtovaunuja on saatavilla sekä läpältä ajettavana että perässä käveltävänä. Ajettava malli säästää aikaa ja askelia ja soveltuu siksi erinomaisesti pidemmille matkoille. Lyhyemmille kuljetusmatkoille sopii hyvin myös perässä käveltävä lavansiirtotrukki.

Olisiko jokin Crown-trukki ratkaisu juuri sinun varastosi tai myymäläsi logistiikan hallintaan? Anna meidän auttaa löytämään paras ja kustannustehokkain varastotrukki yrityksellesi.

Myydään Crown GPC3050