Bulmor-trukit - Trukkikauppa.com

Bulmor-trukit pitkien ja raskaiden kappaleiden hallintaan

Joskus varastoissa ja terminaaleissa voi olla hyvinkin ahdasta tai liikuteltavat kappaleet voivat muodoltaan olla haastavia liikuttaa. Bulmor valmistaa kylki- ja nelitietrukit kapeille kulkuväylille. Kylkitrukki ja nelitietrukki sopivat monenlaisiin kuljetus- ja lastaustarpeisiin. Bulmor-trukit soveltuvat erinomaisesti pitkien ja raskaiden kappaleiden hallintaan.

Laajaan valikoimaamme kuuluvat Bulmorin laadukkaat trukkimallit. Kylki- ja nelitietrukkeja on saatavilla sekä sähkö- että polttomoottoreilla.

Bulmor-kylkitrukit – alansa asiantuntijalta

Kylkitrukki on suunniteltu kuljettamaan ja lastaamaan pitkiä ja raskaita tavaroita. Bulmorin kylkitrukkeja käytetään eri teollisuudenaloilla ja varastoissa ja ne soveltuvatkin loistavasti muun muassa puutavaran sekä esimerkiksi teräksisten, alumiinisten ja muovisten putkien siirtämiseen. Kylkitrukilla tavaraa kuljetetaan – nimensä mukaisesti – trukin kyljessä pitkittäissuunnassa, jolloin trukilla voidaan liikkua ketterästi kapeilla käytävillä. 

Bulmorin pitkä historia ulottuu aina vuoteen 1879 saakka. Yhtiö rakensi ensin haarukkatrukkeja 1960 -luvulla ja myöhemmin erikoistui JUMBO -sivukuormaajien tuotantoon 1980 -luvulla. Bulmor on sivu- ja monisuuntaisten trukkien asiantuntija. Bulmor on yksi logistiikka-alan vahvimmista tuotemerkeistä ja yhtiö keskittyy korkealaatuisten premium-tuotteiden valmistukseen.

Jos pohdit, onko Bulmorin nelitietrukki sopivin ratkaisu logistiikan tarpeisiisi, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Autamme mielellämme sinua valitsemaan sopivimman trukin.

Bulmorin nelitietrukit ketterään kuormien hallintaan

Äärimmäistä ketteryyttä vaativiin tehtäviin kannattaa valita nelitietrukki. Nelitietrukki mahdollistaa työskentelyn kaikissa suunnissa. Sen kaikki pyörät ovat kääntyviä, joten kulku onnistuu myös sivusuunnassa. Nelitietrukki soveltuu erinomaisesti työskentelyyn kapeilla käytävillä ja esimerkiksi puutavaran tai lavojen siirtäminen ja lastaaminen on sen avulla vaivatonta.

Bulmorin nelitietrukki tarjoaa täydellisen liikkuvuuden, säädettävän korin korkeuden ja korin leveyden. Bulmorin nelitietrukit maksimoivat varastokapasiteetin kaikenlaisissa varastoissa.

Bulmorin nelitietrukki

  • Turvallinen ja vakaa kuormien kuljetus
  • Turvallisuus suurilla nostokorkeuksilla
  • Ihanteellinen kapeille käytäville ja yhdyskäytäville
  • Yksilöllinen, asiakkaan tarpeiden mukaan

Bulmor-trukki on ehdoton valinta yrityksille, jotka etsivät ratkaisua pitkien, raskaiden ja suurten materiaalien tehokkaaseen käsittelyyn.

Valikoimissamme on sekä uusia että käytettyjä trukkeja. Valikoimamme on Suomen laajin ja meiltä löydät myös muut ratkaisut sisälogistiikan tarpeisiin, kuten esimerkiksi pumppukärryt ja pinkkarit. Meiltä tilaat helposti myös trukkien varaosat ja renkaat, valot sekä lisälaitteet.